Skip to main content

Lean opleidingen

Lean opleidingen zijn de eerste stap naar een betere en efficiëntere organisatie. In de hedendaagse snel veranderende bedrijfswereld is het belangrijk voor organisaties om wendbaar te zijn, processen te stroomlijnen en waarde te maximaliseren. Leanent erkent deze behoefte en biedt een scala aan Lean opleidingen die zijn ontworpen om organisaties te transformeren door efficiëntie en effectiviteit te verbeteren.

Met jarenlange ervaring in diverse sectoren, waaronder de maakindustrie, publieke sector en bouw, heeft Leanent een rijke geschiedenis in het succesvol toepassen van Lean principes in praktijksituaties. Ben je benieuwd naar onze Lean opleidingen? Neem dan eens een kijkje naar ons opleidingsaanbod zoals de Lean Green Belt opleiding of Lean Black Belt opleiding.

Maatwerk programma'sLean Leiderschap
Lean opeldingen Leanent

Yellow Belt

Kennismaken met Lean
3 modules
Leren herkennen en toepassen
Klantwaarde, Flow, Foutvrij,
Visueel Management,
Voor medewerkers

Orange Belt

Kennismaken met Lean en
leiderschap
3 modules + 2
Basis Lean Management
Lean methoden
Operationeel Management
Voor eerstelijns leidinggevende

Green Belt

Procesoptimalisatie
6 modules + supervisie
Basis Lean Management
Team aanpak procesverbetering
Voor adviseurs, verbetercoaches en leidinggevenden

Black Belt

Expert Lean Management
5 x 2 dagen
Programma coach
Analysetechnieken
Lean principes en methoden
Strategische ontwikkeling
Voor senior managers, optimalisatie-specialisten, proces en quality engineers.

Lean trainingen

Lean Trainingen: Yellow Belt tot Black Belt

Onze Lean trainingen zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende rollen binnen een organisatie, van medewerkers die kennismaken met Lean principes tot senior managers die expert zijn in Lean Management.

Yellow Belt Opleiding

Deze training is een uitstekende introductie tot Lean, gericht op het herkennen en toepassen van kernconcepten zoals klantwaarde, flow, foutvrij werken en visueel management. Het is bijzonder geschikt voor medewerkers op alle niveaus die de basis willen leggen.

Orange Belt Opleiding

Gericht op eerstelijns leidinggevenden, combineert deze opleiding Lean principes met leiderschap, legt de basis voor Lean Management en biedt inzicht in operationeel management.

Green Belt Opleiding

Voor adviseurs, verbetercoaches en leidinggevenden die zich richten op procesoptimalisatie. Deze Lean training biedt diepgaande kennis van Lean Management en teamgerichte benaderingen voor procesverbetering.

Black Belt Opleiding

Ontworpen voor senior managers, optimalisatie-specialisten en engineers, deze opleiding verdiept de expertise in Lean Management, strategische ontwikkeling en biedt geavanceerde analysetechnieken.

Maatwerk Lean Opleidingen

Naast het vaste programma begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerk opleidingstrajecten aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om in-company trainingen, online cursussen of individuele Master opleidingen, ons doel is om een leerroute te creëren die past bij jouw specifieke uitdagingen en doelstellingen.

Naast ons vaste opleidingsprogramma, bieden we in-company maatwerk opleidingstrajecten, individuele Master opleiding mogelijkheden, online trainingen en een programma specifiek gericht op senior management Lean Leiderschapsontwikkeling en coaching.

Maatwerk opleidingen
Maatwerk lean opleiding
Leiderschapscoaching leanent

Lean Leiderschapsontwikkeling en coaching

Voor organisaties die hun senior management willen uitrusten met de vaardigheden om leiding te geven aan veranderingstrajecten, bieden we een speciaal programma gericht op Lean Leiderschapsontwikkeling en coaching. Dit programma is ontworpen om leiders te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om een cultuur van continue verbetering te bevorderen.

Voor organisaties die hun senior management willen uitrusten met de vaardigheden om leiding te geven aan veranderingstrajecten, bieden we een speciaal programma gericht op Lean Leiderschapsontwikkeling en coaching. Dit programma is ontworpen om leiders te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om een cultuur van continue verbetering te bevorderen.

Leiderschapscoaching

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Harry

Harry

Managing Partner