Skip to main content

Leiderschaps-ontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling is in een veranderingstraject, naast het inzetten van de juiste tools en methodes, het belangrijkste speerpunt in veranderingstrajecten. Welk gedrag past bij de gewenste nieuwe situatie en welke actieve veranderingen zijn nodig van leidinggevenden in de organisatie om daar te komen? Voor (senior-) management tot en met teamleiders is speciaal hiervoor een top-down train-de-trainer programma ontwikkeld, waarmee in drie fasen toegewerkt wordt van het theoretisch kader, via de implementatie van praktische lean leiderschap methodes tot en met de operationele (coaching) support op de werkvloer.

Neem contact op
Leiderschapsontwikkeling
Lean leiderschap

Lean leiderschap

De eerste fase van het programma geeft een goede theoretische basis voor de totstandkoming van de juiste leiderschapsvaardigheden in de organisatie.

In de volgende fase worden de lean tools vervolgens daadwerkelijk geïnstalleerd. Denk hierbij aan management standaarden, overlegstructuren, KPI’s en het operationaliseren van strategische doelen.

Vervolgens richten we ons op het coachen van het gewenste gedrag. Onze overtuiging is dat naast de theoretische basis het échte succes gemaakt wordt door het in de praktijk te doen en hierop ondersteund en uitgedaagd te worden.

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Robert

Robert

Managing Partner