Lean Black Belt

Deelnemers aan de Lean Black Belt opleiding leren de strategische, tactische en praktische kant van Lean. Door de achtergronden te kennen, de samenhang te zien en de kracht van de verschillende methoden te ervaren, ontwikkelen deelnemers een sterke basis om in de eigen organisatie een effectieve en impactvolle rol te spelen. Hiermee ontstaat de slagkracht die nodig is voor het effectief vormgeven en uitvoeren van Lean- en Operational Excellence programma’s.

Het Black Belt programma is de meest intensieve en complete opleiding in ons assortiment. Tijdens deze training krijgt iedere deelnemer de opdracht om drie verbeterprojecten op te zetten en uit te voeren. Door theorie en praktijk te combineren, krijgen deelnemers direct feedback en leren ze om zelfstandig proces- en projectverbeteringen op te pakken en aan te sturen. De theorie wordt direct in eigen werkprocessen toegepast. Daardoor wordt de realisatie in de werkomgeving al snel bereikt.

Leanent_opleiding_orange_belt_header

Black belt opleiding

De black belt opleiding wordt voor groepen uit verschillende organisaties en branches verzorgd en bestaat uit vijf modules van ieder twee dagen. Ten opzichte van de Green Belt Opleiding Lean, kenmerkt de Black Belt Opleiding Lean zich niet alleen door meer diepgang, maar ook door het uitvoeriger behandelen van specifieke Lean-elementen en methoden en de aspecten van (lange termijn) Lean-organisatieontwikkeling.

Deelnemers die de opleiding succesvol afronden, ontvangen het Liker Lean Academy Black Belt Certificaat. Deze opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen Leanent, Craft Lean Management en de Liker Lean Academy.

In het kort

 • Diepgaande kennis van Lean principes, tools en technieken
 • Focus op de praktijk
 • Op maat gemaakt voor uw sector
 • Veel interactie met deelnemers uit verschillende organisaties
 • 10 Opleidingsdagen
 • 3 Praktijkopdrachten
 • 2 Ervaren docenten
 • Officieel Liker Lean Academy Black Belt Certificaat
 • € 6.595,- per deelnemer

Interesse? Meld je aan voor de Black Belt opleiding

De Lean Black Belt Opleiding kost € 6.595,- excl. BTW per deelnemer.

Data voor de eerstvolgende Black Belt groep:
Module 1
9 en 10 maart 2023
Module 2
6 en 7 april 2023
Module 3
11 en 12 mei 2023
Module 4
6 en 7 juli 2023
Module 5
14 en 15 september 2023

  Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

  Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

  Neem contact op
  Leanent_CTA_Robert

  Robert

  Eigenaar