Skip to main content

Black Belt Opleiding

Deelnemers aan de Lean Six Sigma Black Belt opleiding leren de strategische, tactische en praktische kant van Lean. Door de achtergronden te kennen, de samenhang te zien en de kracht van de verschillende methoden te ervaren, ontwikkelen deelnemers een sterke basis om in de eigen organisatie een effectieve en impactvolle rol te spelen. Hiermee ontstaat de slagkracht die nodig is voor het effectief vormgeven en uitvoeren van Lean- en Operational Excellence programma’s.

Schrijf je direct inDownload de brochure
Black Belt opleiding

Lean Black Belt opleiding in het kort

€6.750 per deelnemer

Diepgaande kennis van Lean principes, tools en technieken
Sterke focus op de praktijk en jouw eigen praktijkopdrachten
Officieel Liker Lean Academy Black Belt Certificaat
Ervaren docenten, zelf ook actief in de praktijk
Op maat gemaakt voor jouw sector

Schrijf je direct inDownload de brochure

Ervaringen van onze deelnemers

“Super opleiding! Mooie combinatie van theorie en praktijk waarbij je continu uitgedaagd wordt om het geleerde direct toe te passen. Hierdoor kan je snel een vertaling maken naar je eigen werkomgeving. Door deze opleiding is mijn ‘rugzakje’ goed gevuld om trajecten in de toekomst te begeleiden!“

– Demi Verdoren

8,6

Gemiddeld cijfer voor deze opleiding
Gebaseerd op 74 ervaringen
www.springest.nl

23LEA.004---Landingspagina-Brochure-MockUp_v2_WEB

Ontvang een gratis Black Belt brochure

Ontvang vrijblijvend alle informatie over de Black Belt opleiding overzichtelijk in onze digitale brochure.

  Lean Black Belt training

  Lean Black belt training

  Het Black Belt programma is de meest intensieve en complete opleiding in ons assortiment. Tijdens deze training krijgt iedere deelnemer de opdracht om drie verbeterprojecten op te zetten en uit te voeren. Door theorie en praktijk te combineren, krijgen deelnemers direct feedback en leren ze om zelfstandig proces- en projectverbeteringen op te pakken en aan te sturen. De theorie wordt direct in eigen werkprocessen toegepast. Daardoor wordt de realisatie in de werkomgeving al snel bereikt.

  De black belt training wordt voor groepen uit verschillende organisaties en branches verzorgd en bestaat uit vijf modules van ieder twee dagen. Ten opzichte van de Green Belt Opleiding Lean, kenmerkt de Black Belt Opleiding Lean zich niet alleen door meer diepgang, maar ook door het uitvoeriger behandelen van specifieke Lean-elementen en methoden en de aspecten van (lange termijn) Lean-organisatieontwikkeling.

  Deelnemers die de opleiding succesvol afronden, ontvangen het Liker Lean Academy Black Belt Certificaat. Deze opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen Leanent, Craft Lean Management en de Liker Lean Academy.

  Internationaal certificaat Black Belt

  Deze Lean Black Belt training maakt onderdeel uit van de internationale Liker Lean Academy onder leiding van Jeffrey K. Liker, een internationale autoriteit op het gebied van Lean management. Zijn deskundigheid en ervaring zijn van grote waarde in de ontwikkeling van dit Lean opleidingsprogramma voor de Nederlandse markt. Deelnemers die voldoen aan de voorwaarden, ontvangen een officieel internationaal Liker Lean Academy certificaat.

  Liker Lean Academy Logo

  Interesse? Meld je aan voor de Lean Black Belt opleiding

  € 6.750,- per deelnemer, excl. BTW

  Deze prijs is inclusief studiemateriaal, officiële certificering en individuele begeleiding bij jouw praktijkopdrachten.
  De investering wordt als gevolg van het succesvol uitvoeren van verbeterprojecten vaak (meerdere keren) terugverdiend.

  Data voor de eerstvolgende Black Belt opleiding:

  Module:
  Datum:
  Locatie:
  Module 1
  3 en 4 oktober 2024
  Boogschutterstraat 1, Apeldoorn
  Module 2
  7 en 8 november 2024
  Boogschutterstraat 1, Apeldoorn
  Module 3
  12 en 13 december 2024
  Boogschutterstraat 1, Apeldoorn
  Module 4
  23 en 24 januari 2025
  Boogschutterstraat 1, Apeldoorn
  Module 5
  6 en 7 maart 2025
  Boogschutterstraat 1, Apeldoorn
  InschrijvenNeem optie

  Deze bedrijven gingen u voor:

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt de Black Belt opleiding?

  De Black Belt opleiding bestaat uit 5 modules van elk 2 opleidingsdagen. Deze in totaal 10 opleidingsdagen zijn verspreid over een periode van ongeveer 5 maanden. Hierdoor is het voor jou mogelijk om direct na elke opleidingsmodule zelf aan de slag te gaan in jouw eigen praktijk.

  Wat is het verschil tussen de Green en Black Belt opleiding?

  De Green Belt opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen en het uitvoeren van 1 verbeterproject. Tijdens de Green Belt opleiding nemen we je mee in de basistheorie van Lean en het praktisch toepassen van handige Lean tools en technieken. De Black Belt opleiding bestaat uit 10 opleidingsdagen en het uitvoeren 3 verbeterprojecten. Tijdens de Black Belt opleiding leer je de strategische, tactische en praktische kant van Lean. Door de achtergronden te kennen, de samenhang te zien en de kracht van de verschillende methoden te ervaren, ontwikkelen je een sterke basis om in de eigen organisatie een effectieve en impactvolle rol te spelen.

  Hoe kan ik me inschrijven voor de Black Belt opleiding?

  Het is voor jou mogelijk om je in te schrijven door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Daarnaast kan je contact met ons opnemen via 055-538 55 70 of info@leanent.nl. Na inschrijving nemen we altijd persoonlijk contact met jou op zodat we de opleiding kunnen afstemmen op jouw specifieke behoefte en jouw inschrijving definitief kunnen maken.

  Wanneer is mijn inschrijving definitief?

  Na het opvragen van informatie, het nemen van een optie of het doorgeven van jouw aanmelding voor de Black Belt opleiding nemen we altijd persoonlijk contact met jouw op. Samen verkennen we jouw specifieke leerdoelen en behoeften en doorlopen we de opleiding. Op het moment dat jij aangeeft dat je zeker wilt deelnemen maken we jouw inschrijven samen definitief.

  Tot wanneer is mijn reservering geldig?

  Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen aan de Black Belt opleiding maar wil je wel zeker zijn van een plekje in de eerstvolgende opleidingsgroep dan is het mogelijk om via het inschrijfformulier op deze pagina een optie te nemen. Deze optie is 1 maand geldig. Na het nemen van een optie nemen wij altijd persoonlijk contact met jou op samen te kijken of de opleiding past bij jouw specifieke leerdoelen en behoefte.

  23LEA.004---Landingspagina-Brochure-MockUp_v2_WEB

  Ontvang een gratis Black Belt brochure

  Ontvang vrijblijvend alle informatie over de Black Belt opleiding overzichtelijk in onze digitale brochure.

   Six sigma black belt

   Six Sigma Black Belt en Lean Black Belt

   Zowel Six Sigma Black Belt als Lean Black Belt zijn verbetermethodologieën die zich richten op het verbeteren van operationele processen en het verminderen van verspilling. Hoewel Six Sigma Black Belt en Lean Black Belt veel gelijkenissen hebben, zijn er ook verschillen.

   Zo richt de Lean Black Belt zich met name op het reduceren of elimineren van niet waarde toevoegende activiteiten. Six Sigma Black Belt richt zich met name op het verminderen van variatie en foutkansen.

   Bij Leanent is het mogelijk om de Black Belt training zowel te focussen op Lean als op Six Sigma. Neem contact op met een van onze ervaren docenten voor de mogelijkheden.

   Benieuwd of de Black Belt opleiding wat voor jou is? Laten we een kop koffie drinken!

   Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jou en jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren en te kijken of de Black Belt opleiding mogelijk wat jou is. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

   Neem contact op
   Leanent_CTA_Robert

   Robert

   Black Belt Trainer