Skip to main content

Lean management

Sterk management is een cruciale factor in iedere significante organisatie-transitie. Onze professionals dragen op dit vlak graag bij aan het succes van jouw organisatie.

Vaak wordt het als zeer helpend ervaren als er gedurende een bepaalde tijd interim management support aanwezig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van Operations Management, waarbij ervaren managers de balans weten te vinden tussen het ondersteunen en effectief aansturen van de dagelijkse operationele processen en gelijktijdig de benodigde verbeteringen in gang krijgen.

Leanent_interim_header_2
Leantent_interim_sfeer

Lean management bij complexe vraagstukken

Het managen van complexe veranderprogramma’s is een vak apart. In een ver(der)gevorderd ontwikkelstadium kan een organisatie een dergelijke rol prima zelf oppakken. Onze ervaring is dat het in de eerste periode vaak effectiever is om deze cruciale bijdrage door een ervaren (externe) programmamanager te laten uitvoeren. Iemand met de juiste competenties, die het klappen van de zweep kent en die vanuit een coachend perspectief vanaf dag 1 de interne competenties ontwikkelt en de overdracht naar de staande organisatie in beeld heeft.

Begeleiding en coaching in de nieuwe leiderschapsrollen ten slotte is een bepalende factor in de slagingskans van het echt bereiken van gewenst gedrag in de organisatie. Trainen is een mooie start, maar duurzame resultaten komen pas als het in de praktijk echt gaat lopen.

De management expertises die we voor onze opdrachtgevers bieden:

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Harry

Harry

Eigenaar