Skip to main content

Lean Workshop

Onze lean workshops zijn leerzaam, prikkelend, uitdagend en zeer effectief voor het creëren van een effectief startpunt om als team mee aan de slag te gaan. Als onderdeel van onze optimalisatie programma’s bieden we verschillende praktische workshops aan om mensen een inspirerende kennismaking en belevenis te bieden.

Zo hebben we voor elke fase in een transitieprogramma een praktische, teamgerichte workshop. Of het nu gaat om een startfase, een fase van continu verbeteren of om de fase van het bouwen aan effectieve teams.

De workshops lenen zich ook uitstekend als afzonderlijke teamactiviteiten.

Lego WorkshopAgile / Scrum Workshop
Leantent_workshops_hero_NEW
Leanent_worshops_sfeer_2

‘Beleving, beweging en inspiratie’

LeanENT biedt verschillende workshops aan die los van elkaar of als onderdeel van een verbeterprogramma toegepast worden. Al onze workshops kenmerken zicht door de speelse opzet, de sterke interactie tussen deelnemers en de toegankelijke wijze waarop we ‘theorie’ toepasbaar maken en dicht naar de praktijksituatie van deelnemers brengen. Voor specifieke wensen of situaties maken we onze workshops graag op maat. Door de interactieve opzet leent iedere workshop zich naast de inhoudelijke leringen, ook uitstekend als programma(onderdeel) voor teambuilding.

Ons vaste aanbod workshops – zowel in-company als voor gemixte groepen – zijn onder andere:

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Robert

Robert

Managing Partner