Skip to main content

Lean Workshop

Onze lean workshops zijn leerzaam, prikkelend, uitdagend en zeer effectief voor het creëren van een effectief startpunt om als team mee aan de slag te gaan. Als onderdeel van onze optimalisatie programma’s bieden we verschillende praktische workshops aan om mensen een inspirerende kennismaking en belevenis te bieden.

Zo hebben we voor elke fase in een transitieprogramma een praktische, teamgerichte workshop. Of het nu gaat om een startfase, een fase van continu verbeteren of om de fase van het bouwen aan effectieve teams.

De workshops lenen zich ook uitstekend als afzonderlijke teamactiviteiten.

Lego WorkshopAgile / Scrum Workshop
Lean workshop
Leanent_agile_scrum_workshop_hero

Op maat gemaakte workshop voor elke fase

Leanent biedt verschillende Lean workshops aan die los van elkaar of als onderdeel van een verbeterprogramma toegepast worden. Al onze workshops kenmerken zich door de speelse opzet, de sterke interactie tussen deelnemers en de toegankelijke wijze waarop we ‘theorie’ toepasbaar maken en dicht naar de praktijksituatie van deelnemers brengen.
Voor specifieke wensen of situaties maken we onze workshops graag op maat. Door de interactieve opzet leent iedere workshop zich naast de inhoudelijke leringen, ook uitstekend als programma(onderdeel) voor teambuilding. Dit zorgt ervoor dat iedere deelnemer niet alleen kennis vergaard, maar deze ook leert toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Verschillende Lean workshops

Ons aanbod omvat een breed scala aan workshops, elk gericht op verschillende aspecten van lean management en teamontwikkeling. Hier is een blik op enkele van onze meest populaire workshops:

  • Lego-workshop – de eerste stap naar Lean. Deze workshop maakt gebruik van Lego als hulpmiddel om de basisprincipes van lean management op een interactieve en begrijpelijke manier te introduceren.
  • KATA-workshop – het patroon van experimenteren en dagelijks verbeteren. Gericht op het cultiveren van een mindset van continue verbetering, leert deze workshop teams hoe ze door middel van gestructureerde experimenten problemen kunnen identificeren en oplossen.
  • Agile – Scrum workshop – het effectief organiseren van complexe ontwikkelprojecten. Deze workshop biedt teams de tools en technieken om complexe projecten effectief te managen met behulp van Agile en Scrum principes.
  • Insights Discovery – Persoonlijke stijlen en teameffectiviteit. Een diepgaande verkenning van persoonlijke voorkeuren en stijlen, gericht op het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams.
Lego WorkshopAgile / Scrum Workshop
Lean workshop leanent

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Robert

Robert

Managing Partner