Workshops


Door deel te nemen aan de LeanENT Legoworkshop, komen de deelnemers op heel praktische wijze in aanraking met lean. Ze leren dezelfde taal te spreken, doorbreken paradigma’s en zullen ervaren dat écht samenwerken het verschil maakt!

Lees meer over de Legoworkshop in onze folder of neem direct contact met ons op.
U kunt zich ook direct vrijblijvend inschrijven voor onze open legoworkshop in Apeldoorn!

Het doel van de LeanENT Kataworkshop is om de deelnemers kennis te laten maken met Toyota Kata. Ze zullen ervaren wat kort, cyclisch verbeteren inhoudt en daarnaast een effectief patroon van dagelijks verbeteren leren. Tenslotte zullen ze leren hoe ze continue verbetering volgens de Katamethode praktisch toe kunnen passen in hun dagelijks werk.

Lees meer over de kataworkshop in onze folder of neem direct contact met ons op.

Deelname aan de LeanENT Agile/Scrumworkshop is uitermate geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een effectieve manier om aan de slag te gaan met complexe projecten en processen. Deelnemers zullen de kracht van agile- en scrumtechnieken ervaren en duidelijkheid krijgen over de verschillende rollen hierbinnen. Ook krijgen zij inzicht in de toepassingsmogelijkheden van agile en scrum en worden ze in staat gesteld om dit toe te passen in hun eigen praktijk.

Lees meer over de agile/scrumworkshop in onze folder of neem direct contact met ons op.

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl