Skip to main content

Onze aanpak

Samen transities vormgeven en waarmaken. End-to-end in de gehele primaire keten. Een strategie vertalen en ontwikkelen tot ‘excellent operations’. Iedereen doet mee:  we spelen de wedstrijd met de gehele organisatie.

Stabiele processen, medewerkers verbinden aan concrete doelen, realiseren van doorbraken in werkpatronen en resultaten en een organisatie op koers met langetermijnprocessen.

Wij bieden interim en operationsmanagement, consultancy, opleidingen en workshops. Samen als integraal onderdeel van je transitieprogramma, of als modulaire onderdelen. Net wat nodig is bij het vraagstuk van jouw organisatie.

Neem contact op
Leanent_ons_aanbod_header (1)

Onze waarden

Resultaatgericht

samen successen creëren

1

Pragmatisch

complexe vraagstukken behapbaar maken

2

Lange termijn

wij verbinden ons aan duurzaam effect

3

Inclusief

iedereen doet mee

4

Leanent_home_vacatures_1

Word jij onze
nieuwe collega?

Leanent is ambitieus en wil met de juiste mensen haar organisatie nog beter maken. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste consultants die ons team komen versterken. Succes bereik je door jouw praktijkkennis van Lean en OPEX  te koppelen aan je sterk ontwikkelde empathisch vermogen. Hou je ervan om mensen te prikkelen en uit te dagen? En voel je tegelijkertijd ook goed aan wanneer het nodig is om hulp te bieden? Beschik jij over die eigenschappen, ben je leergierig en kun je goed schakelen met de werkvloer? Dan is een van onze vacatures wellicht echt iets voor jou!

Op dit moment heeft Leanent deze functies openstaan:

Junior Consultant
Medior Consultant
Management Consultant
Programmamanager
Business partner publieke sector

Neem contact op

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Harry

Harry

Managing Partner