Skip to main content

Lean consultancy

In onze aanpak en in ons team hebben we verschillende Lean consultancy expertises gebundeld. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk adviseren en begeleiden. We doen dit door het optimaliseren van processen, het professionaliseren van de aansturing, het creëren van flow, invulling geven aan operationeel management excellence en door het vormgeven van alle aspecten van Lean-transformaties. Al deze facetten van Lean consultancy doen we met kennis, kunde en passie.

Lean consultancy in de maakindustrie

Leanent geeft al meer dan 20 jaar Lean consultancy aan de Nederlandse maakindustrie. De lessen die wij hebben geleerd in deze periode vertalen we dagelijks door naar de praktijk van onze opdrachtgevers. Als gevolg van onze sterke wortels bij bedrijven in de maakindustrie zoals bijvoorbeeld Scania en beddenfabrikant Auping hebben we een praktijkgerichte aanpak ontwikkeld waardoor we het verschil maken op de werkvloer.

We zetten onze Lean consultancy graag in voor iedereen die binnen de sector werkt en zijn trots op onze langdurige relaties binnen de Nederlandse maakindustrie. We blijven onszelf én onze klanten uitdagen, door met passie en energie onze eigen dienstverlening te blijven ontwikkelen en innoveren.

Neem contact op
Lean consultancy
Lean consultancy expertises

Onze Lean consulting expertises

Lean consultancy in procesoptimalisatie

Bij Leanent begrijpen we dat procesoptimalisatie essentieel is om bedrijfsprocessen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen, ongeacht de branche. Daarom is lean consultancy voor procesoptimalisatie ook één van onze krachtigste pijlers.

Onze bewezen Lean-aanpak omvat gestandaardiseerde werkmethoden, een soepele processtroom, ‘pull’-productie en continue verbetering. Met methodologieën zoals Value Stream Mapping en Kaizen lossen we complexe problemen gestructureerd op en betrekken we teams actief bij het verbeterproces.

Lean consultancy in layout- en flow optimalisatie

In de wereld van Lean consultancy is ‘flow’ een essentieel concept voor efficiëntie. Een optimale lay-out en gestroomlijnde order- en materiaalflow zijn belangrijk voor het gebruik van productiefaciliteiten en operationeel succes.

Leanent biedt Lean consulting en expertise in het optimaliseren van lay-outs en processen. Of het nu gaat om verbetering van resultaten, groeiambities of nieuwe strategieën. Met behulp van Lean-principes en professionele analyses identificeren we kansen voor directe verbeteringen en bieden we objectief advies. Ons programmamanagement ondersteunt ook bij de implementatie van veranderingen.

Kortom, Leanent staat klaar om jouw organisatie te helpen met efficiëntie en het realiseren van groei met gedegen Lean consulting.

Lean consultancy in Kata continu verbeteren

Lean consultancy gericht op de verbeter-Kata richt zich op het stimuleren van continue verbetering binnen organisaties. Het is een gestructureerd patroon dat medewerkers leert om hun huidige werkprocessen systematisch te analyseren en te verbeteren.

Dit omvat het begrijpen van de huidige situatie, het stellen van duidelijke doelen, het identificeren van obstakels en het uitvoeren van gecontroleerde experimenten om deze obstakels te overwinnen. Deze cyclus van experimenteren, leren en aanpassen bevordert een cultuur van voortdurende verbetering en leergierigheid binnen de organisatie.

Wacht dus niet langer en begin met het toepassen van de Kata-continu verbeteren techniek in jouw organisatie.

Continue flow

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Robert

Robert

Managing Partner