Rogier de Vries, lean consultant

Nog voor het afronden van zijn studie bedrijfskunde, was Rogier al actief in de logistieke sector. Door functies bij TNT Express en DHL International kon hij overdracht van zijn studieboeken naar de dagelijkse praktijk maken. Al snel kwam hij erachter dat veranderen met name over mensen gaat. Met deze gedachte besloot hij in zijn studie de nadruk te leggen op zowel verandermanagement, als training en coaching.


Na het afronden van zijn studie heeft Rogier bij Scania Production Meppel een aantal verbetertrajecten mee mogen maken. Gegrepen door het ‘lean-virus’ is hij sinds de zomer van 2013 onderdeel van LeanENT. Hier helpt hij met ontzettend veel plezier én succes, samen met mensen organisaties in binnen- en buitenland verder. Naast het begeleiden van verbeterteams is Rogier docent van LeanENT’s opleiding “Green Belt” en is hij als trainer en coach actief in verschillende workshops.


Rogier is onder andere werkzaam geweest bij klanten als de Comexi Group, Scheldebouw, Permasteelisa Group, American Fuji Seal, Scania Production Meppel, Stichting Hulst voor Elkaar, Radine, Schaeffler Group, Omrop Fryslân, Tebodin, Bilfinger en verschillende gemeenten (Groningen, Lelystad, Katwijk, Enschede etc.).

Rogier

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl