Skip to main content
Leanent nieuws

Nieuwe collega Erwin!

Leanent 5s methode

1 februari, niet alleen mijn verjaardag maar ook mijn eerste werkdag bij Leanent!

Als je op vakantie aan de bar van het hotel nog aan het observeren bent hoe een proces loopt, waar verspillingen zitten, hoe het gesteld is met de klanttevredenheid, kwaliteit, flow, doorlooptijd en onderhanden werk…voelt het als een roeping om hier ook 100% je werk van te maken. In mijn loopbaan heb ik veel gezien qua industrie, supply chain, operations, logistiek en kwaliteitsmanagement. Toen de kans op mijn pad kwam om mijn ervaringen en interesses te verenigen in een nieuwe uitdaging als Lean consultant voelde dat meteen goed aan. Inmiddels ben ik 3 maanden aan de slag, zet me in op het gebied van opleiden, verbetertrajecten en Lego workshops. Dankzij deze brede scope ben ik snel op stoom gekomen. Het is erg goed om te zien dat we met onze aanpak al veel organisaties hebben geholpen en baanbrekende resultaten hebben bereikt. Tegelijkertijd is het leuk om elke dag te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

In 2012 ben ik in aanraking gekomen met Lean, bij mijn voormalige werkgever DSM heb ik de kans gekregen me hierin te ontwikkelen. Vanaf dat moment heb ik het ‘virus’ flink te pakken en is het onderdeel van mijn dagelijks werk, in welke rol dan ook. Wat is het toch gaaf om elke dag met verbeteren en ontwikkelen van processen en mensen bezig te zijn en te zien dat we samen ongekende resultaten kunnen boeken. Juist de als onrealistisch geachte verbeteringen toch weten te realiseren en mensen enthousiast te maken is waar de kick en de uitdaging in zit. Van ‘kan niet want…’ naar ‘kan wel als…’ Mensen laten ervaren dat als we in mogelijkheden denken we ook veel meer kansen creëren en het ‘probleem’ automatisch als kans tot verbeteren gaan zien, deze mindset is key en geeft onwijs veel energie en plezier!

Tot slot spreekt de open en toegankelijke cultuur binnen Leanent mij erg aan. Ik ben snel opgenomen in de groep en het voelt alsof ik al veel langer met mijn collega’s samenwerk dan de 3 maanden die ik binnen ben.

Mocht je meer willen weten, bel, mail of bericht me gerust!

E-mail: eap@leanent.nl

Telefoon: 06 39 48 51 25