Ga terug naar nieuws

Lean Management Gepubliceerd op 10/04/2019

Nu de organisaties in Nederland meer en meer Lean gaan werken wordt de vraag om Lean Leiderschap groter. Want wat wordt er eigenlijk verwacht van een Manager in een snel veranderende organisatie? Wat zijn de kernwaarden van een leiderschapsstijl die het snel beantwoorden van een klantvraag hoog in het vaandel heeft? Hoe houdt ik mijn organisatie wendbaar? Of bij de les? Omdat die vraag meer en meer ging leven heeft LeanENT de leergang Lean Management geïntroduceerd.

Net zoals de gemeente Schagen zich richt op het worden van de gelukkigste gemeente van Nederland en bouwbedrijf Aan de Stegge zich richt op Goed Beter Bouwen zijn de meeste bedrijven en  instellingen van Nederland op weg op het pad van verbeteren. De boel in beweging krijgen lukt ons inmiddels aardig. Maar wat als de boel nog niet op orde was voordat we gingen verbeteren? En hoe bedden we de verandering in als deze eenmaal op gang is gebracht?

Dat is geen vraag voor een deskundige van buiten af, maar voor een manager, directeur of leidinggevende die het hart van zijn bedrijf is. Deze managers stellen zichzelf de vraag “hoe kan ik zien of mijn bedrijf de goede dingen doet? Hoe kan ik daar dagelijks op sturen zonder dat ik daarmee al het werk naar me toe trek? Wat voor gedrag moet ik laten zien om mijn mensen in de goede richting in te laten gaan?”.

Het antwoord hier op is; het begint bij jezelf! Wie ben jij, wat voor leider ben jij en welke handvatten passen bij jou? Het gaat om voorbeeldgedrag en keuzes durven maken. En sommige keuzes zijn nu eenmaal meer effectief dan andere. Sommige gedragingen helpen verandering vooruit en andere niet. Wil je hier meer over weten? En ben je bereid in de spiegel te kijken? Dan is de cursus Lean Management iets voor jou. Aan de hand van 2 modellen nemen wij je mee op jouw reis. 

Lean Management modellen

De volgende leergang begint in september 2019 en vindt plaats op de volgende dagen: 

19 september, 11 en 31 oktober, 21 november, 12 december en 9 januari 2020

Start om 12.00 met een lunch, en afronding om 18.30 uur. 

Neem voor meer informatie contact op met de trainers.

hgn en wvt

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl