LeanENT Lego workshop

Het doel van de workshop is om de deelnemers:

  • op hele praktische wijze in aanraking te brengen met lean;
  • dezelfde taal te laten spreken;
  • te laten ervaren dat écht samenwerken het verschil maakt;
  • paradigma’s te laten doorbreken.

Informatie

Download onze LeanENT Lego workshop folder


De eerstvolgende Open Lego Workshops vinden plaats:

  • 20 januari 2022
  • 17 februari 2022

Onze opzet daagt mensen uit

​Mede door de snelheid van het programma ontstaat er binnen groepen een enorme 'drive' om te willen winnen. Deelnemers gaan zelfstandig en fanatiek op zoek naar de beste resultaten. De gevolgde aanpak en de behaalde resultaten vertonen een verbluffende gelijkenis met resultaten die onze klanten in de praktijk realiseren

 

 

Deelnemers ‘spelen’

De deelnemers ’spelen’ gedurende de workshop een aantal productiejaren in een denkbeeldige onderneming. Aan het eind van elk jaar wordt middels een winst- en verliesrekening en enkele herkenbare prestatie-indicatoren feedback gegeven over het achterliggende jaar. Met sterk gefocuste verbeterondersteuning veranderen en verbeteren de deelnemers hun onderneming. Vervolgens spelen zij het volgende productiejaar.

Deelnemers ‘ervaren’

Tijdens de workshop ervaren de deelnemers dat ze in korte tijd ingrijpende verbeteringen kunnen realiseren; dat de principes van lean ook uitstekend toepasbaar zijn in kantoor- en andere niet-productieomgevingen en dat de focus op het verkorten van doorlooptijden enorm helpt!

De eerste stap naar Lean, doe mee!

Tot nu toe deden ruim 50.000 enthousiaste deelnemers uit de publieke sector, industrie, bouw en zorg mee aan de workshop. Voor veel ondernemers, bestuurders en managers was deze workshop de start van een intensief en succesvol verbetertraject in hun organisatie. Onder andere Scania Trucks, Koninklijke Nooteboom Trailers, Struik & Hamerslag Yacht Interiors, Clondalkin Group, Akzo Nobel, UPC, ABN-AMRO en ruim 70 gemeentes (waaronder Almere, Assen, Barneveld, Dronten, Meppel, Lelystad, Rotterdam, Terneuzen, Vlaardingen en Zwolle) hebben deze workshop ingezet om veel van hun medewerkers te laten beleven wat lean is.

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl