Tomas Winkel, lean consultant

In 2016 heeft Tomas de studie Psychologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Gedreven door zijn passie voor sport studeerde hij verder als Bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij ronde deze opleiding af in 2017 met een specialisatie in Sport Psychologie.

Zijn interesse ligt voornamelijk bij talentontwikkeling in relatie tot prestatie. Het creëren van een optimale balans tussen ontwikkeling en resultaat is zijn inziens cruciaal om potentie te maximaliseren. Tomas is dan ook ambitieus vanuit zijn achtergrond een bijdrage te leveren aan deze complexe en uitdagende verantwoordelijkheid.

Na ervaring op te doen binnen de jeugdopleidingen van FC Groningen en SC Cambuur raakte Tomas geïnspireerd om topsport naar de werkvloer in het bedrijfsleven te brengen. De missie van LeanENT om mensen te bewegen tot resultaat bood hem de uitgelezen kans. Met parallellen tussen de Lean-methodiek en topsport in de vorm van continu verbeteren, doelen stellen, visualisatie, focus en flow is hij toegewijd een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie!     

Tomas

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl