Saskia de Heus, lean consultant

Saskia is haar loopbaan begonnen bij PostNL. Gedreven door de wens om met mensen te werken, en zich te bekwamen in leiderschap, startte ze als teamleider. Daarna volgden banen als procesverbeteraar, vestigingsmanager en, projectmanager. In 2010 werd zij gegrepen door het Lean virus, en volgde een overstap naar het Leanteam van PostNL. Vanuit dit team heeft zij daarna jaren met veel plezier heel diverse afdelingen en teams geholpen hun processen te verbeteren.

Voorbeelden van behaalde resultaten zijn het halveren van het kwaliteitsverlies op de sorteermachines en een 50% productiviteitsverbetering in een sorteervestiging.

Later volgde een jaar bij Liander, waarin zij als scrum master heeft gewerkt aan het verkorten van de doorlooptijd van verbeteridee tot aan implementatie.

Binnen LeanENT helpt Saskia elke dag weer verschillende bedrijven om hun doorlooptijden te verkorten, en hun kwaliteit te verhogen. Saskia houdt ervan om in taaie problemen te duiken en mensen te helpen hun processen te verbeteren. Door haar enthousiasme en rake analyses weet zij samen tot de kern te komen.   

saskia

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl