Robert van der Velde, directeur

Robert startte zijn carrière als afgestudeerd Technisch Bedrijfskundige begin 2000 in de vrachtwagenindustrie. Bij Scania Trucks bekleedde hij diverse (internationale) functies. Als Hoofd Productie leidde hij in 2003 bij Scania in Zwolle - de grootste productievestiging in Europa - een grote reorganisatie. Daarnaast speelde hij jarenlang een actieve rol in de ontwikkeling van het Scania Productie Systeem, de manier van Lean werken en verbeteren binnen Scania, dat nog altijd erg in de belangstelling staat.


In 2005 trad Robert als Lean consultant in dienst bij LeanENT. De daarop volgende jaren heeft hij als Lean-expert, begeleider van verbeterteams, gesprekspartner van directies, gangmaker en inspirator vele succesvolle Lean-implementaties op zijn naam staan. Zowel in de publieke sector, de bouw en de industrie. Als directeur en mede-eigenaar is het voortdurend verder bouwen aan het succes en onderscheidend vermogen van LeanENT één van zijn grote passies.


Naast zijn functie bij LeanEnt is Robert parttime docent binnen de vakgroep Operations van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, aan de Rijksuniversiteit Groningen.

robert

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl