Over Leanent

Met onze door de jaren heen opgebouwde expertise in het gestructureerd en aanstekelijk verbeteren en optimaliseren van processen, zorgen wij ervoor dat jouw organisatie iedere dag een beetje beter (plezieriger, leuker, succesvoller) wordt.

Met lef en enthousiasme helpen we je organisatie professionaliseren, groei te realiseren en doelen te bereiken. We zorgen dat de organisatie beter presteert en de fabriek beter draait. We zitten graag samen in de wedstrijd. We brengen focus, eenvoud, besluitvaardigheid en plezier. We houden ervan uit te dagen en uitgedaagd te worden.

De ontwikkeling van Leanent
Leantent_over_hero_NEW
Leanent_over_ons_werken_bij

Teamwork

Dat doen we niet alleen, dat doen wij als team, samen met alle medewerkers binnen de organisatie: iedereen doet mee.

Vanzelfsprekend hebben we alle methoden, structuren en technieken in huis. Maar het liefst houden we het simpel, to the point en praktisch.  Zodat het echt werkt.  Wij willen dat het met ons gewoon hartstikke leuk samenwerken is. Verbeteren is gaaf, verbeteren met resultaat nog veel leuker.

Leanent – wij bewegen mensen tot resultaten.

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Harry

Harry

Eigenaar