Nienke Lok, lean consultant

Nienke studeerde zo’n twintig jaar geleden af als psychologe en startte haar carrière als consultant bij PA Consulting Group. Daar verzorgde zij trainingen en adviseerde ze klanten bij HR-vraagstukken op het gebied van potentieelontwikkeling en werving en selectie. De rode draad in haar werkzame leven bleef vanaf dat moment de ontwikkeling van mensen. De eerste twaalf jaar door middel van individuele assessments en coaching, bijvoorbeeld in managementontwikkeling en begeleiding bij langdurige ziekte. Later ook door de ontwikkeling van teams en afdelingen.


In 2009 maakte Nienke voor het eerst kennis met Lean en ze was op slag verkocht. Tot op de dag van vandaag is ze zeer enthousiast en gepassioneerd over de mogelijkheden om, met behulp van Lean, bedrijven, teams en mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit heeft ze acht jaar in diverse omgevingen bij KLM gedaan. Lean is immers overal toepasbaar - bij de stoere mannen van de vracht en de elegante dames en heren in de lucht, bij de betrokken HR-professionals op kantoor en bij de agile programmeurs van de IT-afdeling.


Sinds 2017 is ze bij LeanENT werkzaam als Lean consultant. De werkzaamheden zijn haar op het lijf geschreven: training geven, het begeleiden van verbeterteams en het net zo enthousiast maken van mensen over Lean, als zij zelf is. De grote verscheidenheid aan klanten die LeanENT bedient zorgt ervoor dat dat heerlijk afwisselend en uitermate boeiend is.

Nienke

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl