Jessica den Hartog, lean consultant

Als afgestudeerd psychologe en bedrijfskundige, startte Jessica haar werkende carrière als consultant. De eerste jaren heeft ze hierin veel projecten vervuld op het grensvlak van HR, training en ontwikkeling, vaak met een veranderkundige bril op. Haar rol in deze projecten varieerde van projectmanager, facilitator en inhoudelijk expert tot coach en (gedrags)trainer.


Jessica is zich vervolgens gaan focussen op efficiënter werken en het verbeteren van werkprocessen. Haar opleiding “Lean Six Sigma” en het uitvoeren van de daarbij horende continue verbeterprojecten hielpen hierbij. Op het spoor, in de fabriekshallen van turbomotoren en tussen de energienetwerken, heeft ze zowel management als medewerkers gecoacht en getraind in het leren toepassen van lean-tools en -technieken. Naast de methodiek heeft zij hen vooral ook geleerd om eigenaarschap te nemen en om lean-leiderschap goed in de dagelijkse operatie te borgen.


De kracht van Jessica ligt in het contact leggen met klanten en het bereiken van resultaten - op alle niveaus. Ze is ambitieus, enthousiast en inspirerend, maar tegelijkertijd kritisch. Ze doorziet problemen en durft de confrontatie aan te gaan, zodat ze klanten van doelgericht advies kan voorzien. Ze houdt van korte lijnen en is puur en eerlijk. Dit alles maakt haar een uitstekende gids voor klant, vriend en collega.

Jessica

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl