Arjen Visker, lean consultant

Direct na het afronden van de Hoge Hotelschool Maastricht in 1990, startte Arjen zijn loopbaan als management trainee bij Intercontinental Hotels in Wenen. Twee jaar later kwam hij terug naar Nederland, waar hij voor een carrière binnen de financiële dienstverlening koos. Bij PMT Groep B.V. hielp hij in de rol van (senior) consultant, project- of interimmanager tal van klanten bij het verbeteren van operationele processen en operationele sturing. In januari 2003 startte hij daarnaast een MSc Bedrijfskunde op Nyenrode, welke hij in 2006 succesvol afrondde.


Om meer invulling te geven aan zijn drang naar waardecreatie, met én voor mensen (klant en medewerkers), wisselde Arjen in 2011 van baan. Bij DCE Consultants, later overgegaan in Altran, specialiseerde hij zich als lean-consultant. Hij werkte zowel aan het uitdragen en verbeteren van het lean management systeem, als aan het borgen van continue verbetering, voor klanten in de financiële dienstverlening, de energiesector als in de industrie.


De behoefte om productieprocessen of dienstverlening te verbeteren, zowel voor klanten, medewerkers, managers en eigenaren, staat centraal in Arjen’s carrière. Het creëren van een cultuur van voortdurende verbetering is zijn doel en het begeleiden van verandering is het middel. Samen met opdrachtgevers en werknemers gaat hij voor tastbare resultaten.

arjanv

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl