Angeliene Halff, financieel medewerkster

Angeliene is sinds september 2019 werkzaam bij LeanENT en is als financieel medewerkster verantwoordelijk voor de financiële  en salarisadministratie.

Met jarenlange ervaring als administrateur en salarisadministrateur is zij een allround boekhoudster met een pragmatische en enthousiaste houding, die zowel interne als externe klanten centraal stelt. Zij is het liefst zo breed mogelijk administratief actief en ‘in-control’: van het boeken van inkoopfacturen tot en met de complete maand- en jaarafsluiting. In haar communicatie is zij duidelijk en doortastend.

Tevens vindt zij het een uitdaging om financiële (ERP) systemen in te richten en zo optimaal en efficiënt van de systeemmogelijkheden gebruik te maken.

Haar ervaring heeft ze opgedaan in commerciële en administratieve functies bij zowel productie-bedrijven (o.a. BASF Nederland) als bij bedrijven die actief zijn in de handel (Mastermate) en zakelijke dienstverlening (o.a. CBP en Coppa). Naast haar werk als financieel medewerkster ondersteunt zij, waar nodig, de directie.

Angeliene

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl