Niek Wigman, sales consultant

De rode draad in de carrière van Niek is sales management en development binnen de zakelijke dienstverlening. Hij staat voor samen resultaten behalen en verbeteren. 


Na afronding van het sales traineeship bij ABN AMRO Bank overgestapt naar ING Bank en daar een viertal jaren gewerkt in de verkooporganisatie Amsterdam, specifiek als Relatie- en accountmanager in de zakelijke markt/MKB. In 2005 begonnen bij Eiffel, dienstverlener in projectmatige oplossingen en detachering, als Business Unit Manager en verantwoordelijk voor de Business Unit Banken & Verzekeraars met zo’n 125 professionals. Vanaf 2011 heeft Niek bij Pharmalead het detacheringsconcept in de Nederlandse apotheekbranche kwalitatief en kwantitatief laten groeien, in de rol van statutaire directeur.

In 2015 heeft Niek de keuze gemaakt om als interim manager nieuwe uitdagingen op te pakken, in verschillende rollen bij diverse opdrachtgevers. Van het reorganiseren van de (verkoop) organisatie bij een specialist in handhavingsoplossingen, het in de markt zetten van recruitment, detachering en interim dienstverlening in het specialisme van Lean en continu verbeteren, het managen en optimaliseren van een salesteam in de zonnepanelen branche tot het verbeteren van het salesteam bij een online groothandel in de rol van sales trainer/coach: hij heeft zich breed verder kunnen ontwikkelen in zijn kwaliteiten en ervaring.

Niek staat graag in contact met klanten en professionals, is een verbinder en brengt de nodige dosis humor en creativiteit mee in zijn werk. Bij LeanENT is hij verantwoordelijk voor het adviseren over en realiseren van de verkoop van dienstverlening.

 

 

Niek

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl