Orange Belt Opleiding Lean

De Orange Belt opleiding is gericht op teamleiders en andere eerstelijns leidinggevenden om binnen hun team een eerste stap met Lean te zetten. Aan de hand van de LeanENT legoworkshop zullen de deelnemers lean zélf ervaren en vervolgens in een 3-tal modules de basis van het Lean-huis (belangrijkste principes, technieken en succesfactoren) aangeleerd krijgen. Onze filosofie is dat theorie beter blijft hangen als daar ook een vertaling mee in de praktijk gemaakt wordt. Dat betekent dat de modules op interactieve wijze (m.b.v. korte workshops) theorie en praktijk aan elkaar koppelen. Daarnaast vragen we de deelnemers een mini-verbeteronderwerp mee te brengen waarop geoefend kan worden. De tijdsinvestering bedraag 4 dagdelen, aangevuld met ca. 2 uur ‘huiswerk’.
De kosten van de Orange Belt Opleiding Lean bedragen € 1250,- excl. BTW per deelnemer bij een groepsgrootte van 10-12 personen.
Ik wil meer informatie aanvragen
Leanent_placeholder_header

Informatie

De opleiding bestaat uit onze legoworkshop en 3 modules van telkens 4 uur. Daarnaast is de tijdsinvestering ongeveer 2 uur voor het “huiswerk” tussen de modules.

Lees meer

Benieuwd waarmee we je kunnen helpen? Laten we een kop koffie drinken!

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen, verhalen en ambities van jouw organisatie. We vinden het inspirerend en motiverend om hierover met je te sparren. Wie weet kunnen we je verbinden aan organisaties die voor jou relevant zijn. Hoe dan ook delen we graag onze ervaringen en inzichten, kansen en lessen uit de praktijk.

Neem contact op
Leanent_CTA_Robert

Robert

Eigenaar