Lean Management Opleiding

Deze opleiding is speciaal gericht op leidinggevenden. Met als uitgangspunt het ondersteunen en versnellen van primaire verbeterprocessen, maken zij hier op een pragmatische en enthousiaste manier kennis met lean. De opleiding behandelt thema’s die specifiek op het effectief leidinggeven binnen een actief verbeterende lean-organisatie gericht zijn. Want lean betekent niet eenmalig, maar blijven(d) verbeteren!


Onze zeer deskundige en ervaren professionals leiden de deelnemers naar kennis en begrip van lean-principes, alsook de impact ervan. Daarnaast zullen de deelnemers beter in staat zijn tot het effectief leiden van een leane verbeterorganisatie. En dankzij verspreiding en borging van verbeterkennis, alsook een scherpe focus op de juiste doelen, zullen verbeteringen daadwerkelijk gerealiseerd worden.


Informatie

Deze opleiding bestaat
uit 3 modules van telkens
4 uur. Daarnaast is de
tijdsinvestering
ongeveer 4 uur per week.


Download de brochure.

De Lean Management opleiding maakt deel uit van de LeanENT Academy. Succesvolle afronding resulteert in het verkrijgen van het LeanENT-certificaat. Na het behalen van het certificaat, zijn de deelnemers in staat om medewerkers actief te ondersteunen in het dagelijks verbeteren en mensen tot resultaten te bewegen. Door op basis van het LeanENT-verbeterbord op een gestructureerde wijze dagstarts te begeleiden en door het vormen van een eenduidige, scherpe en aantrekkelijke basis voor alle toekomstige lean-activiteiten, zullen zij tevens de lean-ontwikkeling binnen hun organisatie effectief en positief beïnvloeden.Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl