Green Belt Opleiding Lean


De LeanENT Green Belt Opleiding Lean is een op maat verzorgde opleiding. Wij bieden de opleiding op twee manieren aan: als interne opleiding, waarbij zes tot acht deelnemers vanuit één organisatie worden opgeleid, of in een gemengde groep met deelnemers uit verschillende organisaties. In beide gevallen worden de deelnemers tot interne Lean-begeleiders opgeleid. Op basis van de aanpak van LeanENT worden zij in korte tijd klaargestoomd om, samen met collega’s, werkprocessen binnen uw organisatie te verbeteren.

De opleiding is enerzijds gericht op het verbreden van de kennis over Lean en het denken in processen. Anderzijds ligt de focus op het leren begeleiden van verbetertrajecten. Mensen bewegen tot resultaten, is hierbij het primaire doel. De insteek van de opleiding is praktisch van aard: de deelnemers zullen leren, ervaren en doen. Ook wordt er ruimschoots aandacht besteed aan praktijksituaties vanuit eigen organisaties. De deelnemers worden door middel van intervisie uitgedaagd om sneller, effectiever en duurzamer te blijven ontwikkelen, waardoor de verbeterkennis binnen de organisatie gedeeld en geborgd wordt.

De LeanENT Green Belt Opleiding Lean omvat zes modules van elk vier uur. Afhankelijk van het niveau van de deelnemers, de gewenste leerdoelen en diepgang bepalen we samen het optimale programma. Succesvolle afronding resulteert in het verkrijgen van het LeanENT Academy Certificaat. Behaling van dit certificaat betekent dat de deelnemers in staat zijn om zelfstandig verbeterteams te begeleiden, doorlooptijden met vijftig tot tachtig procent te verkorten, een productiviteitsstijging van tien tot dertig procent te realiseren en mensen te bewegen tot resultaten.

Op verzoek coacht LeanENT deelnemers na het behalen van het certificaat.

De kosten van de Green Belt Opleiding Lean bedragen € 3150,- per deelnemer excl. BTW. Deze prijs is inclusief supervisie.

beste_opleider_van_NL klein.jpg

Informatie

De opleiding bestaat uit 
modules van telkens 4 uur. 3 intervisie momenten van 2 uur.
Daarnaast is de tijdsinvestering 
ongeveer 4 uur per week.


Download de brochure


Volgende groep:


januari 2022 groep:

Module 1    26 januari        09:00 – 13:00

Module 2 + intervisie    9 februari 09:00 – 15:30

Module 3  23 februari         09:00 – 13:00

Module 4 + intervisie    9 maart    09:00 – 15:30

Module 5     23 maart         09:00 – 13:00

Module 6 + intervisie    6 april      09:00 – 15:30

 

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl