Black Belt Opleiding Lean


In nauwe samenwerking tussen LeanENT, Craft Lean Management en de Liker Lean Academy is de Black Belt Opleiding Lean ontwikkeld.

 

Deze opleiding is de meest intensieve en complete opleiding in ons assortiment. Binnen de training krijgt iedere deelnemer de opdracht om drie verbeteracties op te zetten en uit te voeren. Want: de beste manier om lean te leren, is door lean te doen! Door deze combinatie van theorie en praktijk krijgen deelnemers direct feedback en leren ze om zelfstandig procesverbeteringen op te pakken en aan te sturen. De theorie wordt direct in eigen bedrijfsprocessen toegepast, waardoor realisatie in de werkomgeving al ontzettend snel bereikt wordt! Daadwerkelijk zelf de vertaalslag naar de organisatie maken. Dat is de unieke formule van deze opleiding.

De opleiding wordt voor groepen uit verschillende organisaties en branches verzorgd. In de vorm van vijf modules van elk twee dagen. Ten opzichte van de Green Belt Opleiding Lean, kenmerkt de Black Belt Opleiding Lean zich niet alleen door meer diepgang, maar ook door het uitvoeriger behandelen van specifieke lean-elementen en -methoden (zoals visueel management) en de aspecten van (lange termijn) lean-organisatieontwikkeling. Daarnaast stelt de gemengde groep van deelnemers uit verschillende organisaties, hen in staat om maximaal van elkaar te leren.

Het gevolg? Gepassioneerde, enthousiaste en deskundige lean-begeleiders, heel veel mensen in beweging en 

een veelvoud aan praktische, succesvolle toepassingen in tal van processen!

 

Deelnemers die de opleiding succesvol afronden, ontvangen het Black Belt Certificaat.


De kosten van de Black Belt Opleiding Lean bedragen € 6450,- per deelnemer excl. BTW

beste_opleider_van_NL klein.jpg

Informatie

De opleiding bestaat uit 
modules van telkens 2 dagen.
Daarnaast is de tijdsinvestering 
ongeveer 8 uur per week.

Download de brochure


Data eerstvolgende groep:

Mei 2022

Module 1: 12 en 13 mei 2022
Module 2: 16 en 17 juni 2022
Module 3: 15 en 16 september 2022
Module 4: 13 en 14 oktober 2022
Module 5: 24 en 25 november 2022

 

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl