Black Belt Opleiding Lean

In nauwe samenwerking tussen LeanENT, Craft Lean Management en de Liker Lean Academy is de Black Belt Opleiding Lean ontwikkeld.

Deze opleiding is de meest intensieve en complete opleiding in ons assortiment. Binnen de training krijgt iedere deelnemer de opdracht om drie verbeteracties op te zetten en uit te voeren. Want: de beste manier om lean te leren, is door lean te doen! Door deze combinatie van theorie en praktijk krijgen deelnemers direct feedback en leren ze om zelfstandig procesverbeteringen op te pakken en aan te sturen. De theorie wordt direct in eigen bedrijfsprocessen toegepast, waardoor realisatie in de werkomgeving al ontzettend snel bereikt wordt! Daadwerkelijk zelf de vertaalslag naar de organisatie maken. Dat is de unieke formule van deze opleiding.

Informatie

De opleiding bestaat uit 5 modules van telkens 2 dagen. Daarnaast is de tijdsinvestering ongeveer 8 uur per week. 

De brochure downloaden

Volgende groepen:


september 2020 groep:

Module 1: 3 en 4 september 2020

Module 2: 1 en 2 oktober 2020

Module 3: 29 en 30 oktober 2020

Module 4: 26 en 27 november 2020

Module 5: 7 en 8 januari 2021De opleiding wordt voor groepen uit verschillende organisaties en branches verzorgd. In de vorm van vijf modules van elk twee dagen. Ten opzichte van de Green Belt Opleiding Lean, kenmerkt de Black Belt Opleiding Lean zich niet alleen door meer diepgang, maar ook door het uitvoeriger behandelen van specifieke lean-elementen en -methoden (zoals visueel management) en de aspecten van (lange termijn) lean-organisatieontwikkeling. Daarnaast stelt de gemengde groep van deelnemers uit verschillende organisaties, hen in staat om maximaal van elkaar te leren.

Het gevolg? Gepassioneerde, enthousiaste en deskundige lean-begeleiders, heel veel mensen in beweging en 
een veelvoud aan praktische, succesvolle toepassingen in tal van processen!

Deelnemers die de opleiding succesvol afronden, ontvangen het Black Belt Certificaat. 


 

beste opleider van NL

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl