Online trainingen bij LeanENT

Corona heeft in korte tijd veel veranderd, óók in organisaties. Op sommige plekken, zoals in de gezondheidszorg, is het heel druk. Op andere plekken is het juist rustig. Dat biedt kansen om aan je eigen ontwikkeling en die van je organisatie te werken door middel van (online) trainingen.

Wij werken heel bewust niet met e-learning e.d., maar met direct contact met ervaren trainers die delen vanuit hun eigen praktijkervaring.  Dit doen zij in onze Virtual Classrooms. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers uit verschillende organisaties. Natuurlijk kunnen we de training ook specifiek voor een groep uit jouw organisatie aanbieden.


Orange belt training: 

voor teamleiders en andere eerstelijns leidinggevenden die met hun team een verdere stap met Lean willen te zetten

Binnen jouw organisatie willen jullie een cultuur creëren waarin continu verbeteren de standaard is . Jullie zijn al even bezig met verbeteren op basis van lean. Wanneer de verbeteringen niet snel genoeg gaan, of wanneer er enkel lokaal verbeterd wordt of wanneer harde resultaten uitblijven,  dan is deze training iets voor jullie.
  
In deze training leiden onze deskundige en ervaren professionals de deelnemers naar:  
- meer kennis en begrip van (de impact van) lean principes.
- praktische en toegankelijke kennis van continu verbeteren.
 
Na de training zijn jullie teamleiders en teamleden in staat om praktisch met het Lean gedachtengoed aan de slag te gaan en duurzame resultaten te behalen. De training  biedt handvatten om zelf een positieve verandering in gang te kunnen zetten ten aanzien van Leane werkprocessen. 
 
De training kan ook op maat verzorgd worden met verdieping op bepaalde aspecten die voor u het verschil maken.Informatie

De training bestaat uit 2 modules van 2 uur

Module 1:  Lean echt begrijpen (klantwaarde, verspilling, flow, continu verbeteren)

Module 2: verdieping op 2 van de volgende onderwerpen (keuze): 5S, kata verbetermethodiek, dagstarts of visueel management


Geplande sessies

mei: 28 en 29 8:30-12:30 

juni: 9 en 11  8:30-12:30 

juli: 2 en 7 8:30-12:30 

De investering bedraagt 195 euro exclusief BTW. Aanmelden kan via onderstaande button. Bevestiging volgens volgorde van binnenkomst aanmeldingen. 

brochure downloaden

 

Meer informatie nodig of aanmelden? Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in. Bij aanmelden graag in het berichtenveld aangeven voor welke sessie je je aanmeldt.

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl