Online trainingen bij LeanENT

Corona heeft in korte tijd veel veranderd, óók in organisaties. Op sommige plekken, zoals in de gezondheidszorg, is het heel druk. Op andere plekken is het juist rustig. Dat biedt kansen om aan je eigen ontwikkeling en die van je organisatie te werken door middel van (online) trainingen.

 

Wij werken heel bewust niet met e-learning e.d., maar met direct contact met ervaren trainers die delen vanuit hun eigen praktijkervaring. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers uit verschillende organisaties. Natuurlijk kunnen we de training ook specifiek voor een groep uit jouw organisatie aanbieden.


Green belt training

voor toekomstige Lean Begeleiders

Interactief in kleine groepen

Interactief, praktisch en met aandacht voor specifieke vertaling naar de praktijk, dat zijn kenmerken van de online  trainingen van LeanENT.

De groepen bestaan uit 4-6 deelnemers uit verschillenden organisaties. Deelnemers leren zo ook van elkaar.

Mensen bewegen tot resultaten

De deelnemers worden getraind in de principes van Lean, de KATA-methodiek en de bewezen LeanENT verbeteraanpak. Dit betekent dat we naast de Lean theorie een behoorlijk deel van de tijd besteden aan de toepassing in de praktijk. Dit legt een stevige basis om daarna met collega’s werkprocessen binnen je organisatie te verbeteren.

Van theorie naar eigen praktijk

We sluiten de training af met een theorie-examen. Daarna ontvang je het Greenbelt LeanENT theoriecertificaat.

Ben je er klaar voor om de geleerde aanpak in de praktijk toe te passen? Je kunt dan je training uitbreiden met het tweede (praktijk-)deel. Dit houdt in dat je onze KATA workshop volgt en deelneemt aan praktijkbegeleiding. Bij positieve beoordeling van je praktijkopdracht, kun je je vervolgens een volwaardig LeanENT greenbelt noemen.

Informatie

De trainingsmodules worden in een ritme van 2 keer per week aangeboden. De data zijn:

Maandag 4 mei:      15:00 - 17:00

Donderdag 7 mei:    09:00 - 11:00

Maandag 11 mei:     15:00 - 17:00

Donderdag 14 mei:  09:00 - 11:00

Maandag 18 mei:     15:00 - 17:00

Woensdag 20 mei:   09:00 - 11:00

Brochure downloaden

 

Meer informatie nodig of aanmelden? Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in. Bij aanmelden graag in het berichtenveld aangeven voor welke sessie je je aanmeldt.

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl