Ga terug naar nieuws

Successen vieren bij Aan de Stegge Twello! Gepubliceerd op 27/02/2019

Het afgelopen jaar heeft Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello door middel van Lean zichzelf sterk verbeterd. Onder begeleiding van interne Blackbelt Mark ten Thije en verdere ondersteuning van LeanENT zijn 13 teams op weg gegaan.

Voorbeelden van door de teams bereikte resultaten zijn: 30% minder opleverpunten, Dagstart waardoor Veiligheid, Kwaliteit en Leverbetrouwbaarheid op de bouwplaats verbeterde, een Virtual Reality uitvoering van een toekomstige huisvesting of parkeervoorziening, gestandaardiseerd gebruik van het BIM-uitvoeringsplan met ketenpartners en een digitaal en zo goed als papierloos kantoor…

 Als afsluiting van een jaar vol verbeteringen presenteerden de verbeterteams hun projecten aan de medewerkers, waarna er nog ruimte was voor interactie. De manier waarop ADST zijn medewerkers in staat stelt kennis te nemen van de verbeterprojecten is bijzonder voortvarend en wakkert de verbetercultuur nog verder aan.

De dynamische avond werd afgerond met het gezamenlijk genieten van een stamppot buffet en een prijsuitreiking.

Alle teams hebben vooraf een filmpje van een minuut gemaakt om de kern van hun verbetering zo lean mogelijk over te brengen op hun publiek.

Kijk hier voor het winnende filmpje!
Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl