Ga terug naar nieuws

Junior Lean Consultant, durf jij het aan? Gepubliceerd op 09/11/2018

LeanENT is hét smart Lean Consultancy bedrijf van Nederland. Gevestigd in Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe. Al 15 jaar lang ondersteunen wij onze klanten met het behalen van duurzame resultaten. Dat doen wij op een aanstekelijke, enthousiasmerende wijze, o.a. door praktische begeleiding van verbeterteams, het begeleiden van managers en managementteams op hun Lean-reis en het verzorgen van trainingen en opleidingen.

Vanwege ambitieuze groeidoelstellingen zijn we op zoek naar Junior Lean Consultants. Liefst heb je inmiddels twee jaar werkervaring opgedaan na je academische of HBO opleiding en heb je bewezen affiniteit met consultancy.

Succes bereik je door in de praktijk jouw Lean kennis te koppelen aan jouw sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Je houdt ervan om mensen te prikkelen en uit te dagen, maar voelt goed aan wanneer er juist hulp geboden dient te worden. Je kunt goed schakelen met de werkvloer. Vanuit je leergierige houding ontwikkel je jezelf graag verder. Vanuit persoonlijke interesses en kwaliteiten weet je ook actief bij te dragen aan innovatie op bijvoorbeeld het gebied van social-media gebruik en slimme, aantrekkelijke oplossingen vanuit de toenemende mogelijkheden van data en ICT. Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving bij een jong adviesbureau met ambitie.

Spreekt deze setting jou aan, reageer dan via mail door je cv met motivatie te sturen aan:

Harry Gruben op hgn@leanent.nl.

Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl