Ga terug naar nieuws

Greenbelt Terugkomdag 9 april Gepubliceerd op 05/03/2019

Op onze terugkomdag bieden we je verdieping in de KATA-methode, en verbreding in andere (lean) methodes. Daarnaast kan iedereen zijn eigen case inbrengen om elkaar te inspireren met mooie leringen, en om handvatten te krijgen voor de obstakels die je nu ervaart in je Lean-traject.

Schrijf je nu direct in via ons contactformulier!

Verdieping van tussendoel

Met een goed tussendoel komen verbeteringen makkelijker op gang en is de weg naar de uitdaging toe korter. Maar tegelijkertijd is een tussendoel vaststellen één van de moeilijkste dingen van de KATA methodiek. Wil je tussendoelen zien van andere Greenbelts? Wil je sparren met ons en met andere Greenbelts om je eigen tussendoelen te verbeteren? Neem je eigen tussendoel mee en ga met een beter tussendoel de deur uit! 

Lean Management

Wat wordt er eigenlijk gevraagd en verwacht van de toplaag in een Lean organisatie? Waar moeten zij op letten, welk gedrag is behulpzaam? Belangrijker nog; hoe kun jij invloed uitoefenen op hún gedrag? Een klein voorproefje van onze Lean Management cursus. Misschien niet voor jezelf, maar dan toch voor leidinggevenden uit jouw organisatie zo dat jouw verandering makkelijker wordt.

Scrum

Scrum is een Agile aanpak – een effectievere en flexibelere manier van werken – die het voor een team mogelijk maakt projecten op een productievere wijze op te leveren en eventuele problemen snel te tackelen. Wil je meer te weten komen over de overeenkomsten en verschillen tussen Lean en Scrum? Wil je het in de praktijk oefenen aan de hand van een case met -hoe kan het ook anders- LEGO? Aan het eind van de dag kun je de eerste stappen zetten op het Scrumbord. 

scrum

Intervisie

En wat betekent dit voor mij? Wat is voor jou een volgende stap? Wat heb je nog nodig om beter te kunnen verbeteren? Breng je eigen probleem in, en laat je adviseren en inspireren door LeanENT-ers en andere Greenbelts.

Praktische informatie 

Datum: 9 april 2019

Locatie: Kantoor LeanENT,

Laan van Westenenk 739b, Apeldoorn 

Planning van de dag:

  • 08:30  Ontvangst
  • 09:00  Ochtendprogramma
  • 12:30  Lunch en netwerken
  • 13:30  Middagprogramma
  • 16:30  Afsluiting en borrel 

Kosten: € 395 

Maximaal aantal deelnemers: 15

Schrijf je nu in via ons contactformulier!


Email

Contact

Adres:

LeanENT
Laan van Westenenk 739 b
7334 DL Apeldoorn
T: 055-538 55 70
E: info@leanent.nl